

Welkom
Proef de Savoie
In Bistrot des Alpes staat de traditionele keuken uit de Franse Alpen centraal. Proef in de Bistrot de kaasfondue, raclette en gratins Savoyarde.
LET OP Wij gaan VERHUIZEN
naar
HOBBEMAKADE 64
vanaf half MEI 2025
Menu



Voorgerechten
Huisgemaakte paté, brood, boter, augurken €12,-
Vleeswaren, brood en boter €12,-
Slakken in kruidenboter geserveerd met brood €11,50
Kaasplateau met kazen uit de Savoie, brood €15,-
Soep van het moment €10
Planche, charcuteries €13,50
Hoofdgerechten
Fondue Savoyarde
Kaasfondue van Comté, Beaufort en Abondance, salade en brood
€25,5
Vanaf 2 personen, prijs per persoon
Voeg eekhoorntjesbrood toe: €3,50
Tartiflette
Aardappel gratin met Reblochon, spekjes, charcuteries en salade
€25,-
Fondue Montagnarde
Kaasfondue van Comté, Beaufort, en Abondance, salade, brood en Ambachtelijke vleeswaren (charcuteries)
€30,-
Vanaf 2 personen, prijs per persoon
Voeg eekhoorntjesbrood toe €3,50
Gratin de Crozets
Pasta gratin gemaakt met traditionele pasta uit de Savoie met Boekweitmeel, geserveerd met spekjes, room, gestoofde ui en kaas. Geserveerd met gerookte rauwe ham en salade
€24,-
Raclette
Smelt raclette kaas onder een warme lamp of in een hete kolen oven geserveerd met aardappels en ambachtelijke vleeswaren.
€30,50
Vanaf 2 personen, prijs per persoon
Mini crozets
Een kleine variant van de gratin de crozets voor de kinderen, geserveerd met rauwkost. Mag ook als bijgerecht worden besteld voor de liefhebbers
€12,-

Dessert
Tarte Citron Meringuée
Citroentaart met meringue, sorbet van Bergamot
€12,-
Crème Brûlée
Met vanille uit Madagascar
€11,-
Café gourmand
Selectie van 6 mini desserts met een kopje koffie of thee naar keuze
€11,-
Chefs menu

Plats du Chef
Entree:
Soupe BDA, met een hoed van bladerdeeg, huisgemaakte paté en runderbouillon
€17,-
Plats:
Kabeljauw, structuren van bieten.
€25
Eendenborst, geroosterde pastinaak
€25,-
Dessert
Paris-Brest
€13,-
Ons verhaal
Het verhaal achter Bistrot des Alpes
Bistrot des Alpes geopend sinds 2015 door Thibault en Dieuwertje. Alle producten importeren wij zelf uit de Savoie, de streek waar Thibault vandaan komt. We hebben veel passie voor het promoten van de Cuisine Savoyarde.
Reeds twaalf jaar lang runnen wij samen verschillende restaurants. Thibault is nu vooral te vinden in de nieuwste zaak Restaurant Mont Blanc. Een fine-dining restaurant waar producten uit de Alpen in het middelpunt staan. Vis uit het meer van Annecy, kruiden uit de hoge bergen, champignons uit de bossen en natuurlijk de Savoie wijnen.
Sinds een aantal jaren draait de Bistrot des Alpes dankzij een geweldig team van gepassioneerde mensen. Op de voorgrond onze geliefde Oceane,Florian, onze chef Jean-Baptiste en zijn rechterhand Damien en Patrick. De Bistrot is een warm bad voor gasten en personeel. U bent van harte welkom.
Volgende maand (mei 2025) verhuizen wij naar de Hobbemakade 64
Dieuwertje

Contact
06-31383181
Utrechtsedwarsstraat 141 (NOG MAAR EEN PAAR DAGEN)
En vanaf half mei 2025
Hobbemakade 64
Opening Hours
dinsdag tot en met zaterdag van 17:30 tot 23:30